Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі чоловік виявив у будинку тіло 46-річного знайомого

Як минули 24 та 25 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 липня, 12:16. Жінка поскаржилася, що буянить її п’яний брат. За цим фактом триває перевірка.

14:58. Козлів (Студениківська ТГ). Заявниця сповістила, що її чоловік агресивно поводиться. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

25 липня, 9:22. Переяслав. Заявник повідомив, що виявив у будинку тіло 46-річного знайомого. Ознак насильницької смерті не було. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

10:57. Переяслав. Жінка повідомила, що їй хтось телефонував та запитував про банківську картку, підозрює, що це були шахраї. За цим фактом триває перевірка.

17:00. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявниця сповістила, що приїхала до чоловіка, з яким розлучається, щоб забрати речі, але він їх не віддає. Правоохоронці провели профілактичну бесіду та відібрали у жінки заяву та пояснення.

21:36. Переяслав. Чоловік повідомив, що шахраї від імені банку через Viber зняли у нього 308 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Нагадаємо, що 24 липня біля Переяслава перекинувся автомобіль Audi Q3. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.