ГРОШІ

У Переяславі відділ освіти та ВУКГ закупили товар у постачальників, які запропонували найвищі ціни: чому так

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 12 до 26 липня значних тендерів не оголошували. Тож ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

22 липня завершився розгляд тендеру відділу освіти Переяславської міськради, про який ми писали два тижні тому. На 135 тонн кам’яного вугілля для Вовчківської, Гланишівської та Дем’янецької гімназій планували витратити 1 мільйон 080 тисяч гривень. У торгах взяли участь троє претендентів. ТОВ “ЕНЕРГОПОСТАЧ ТРЕЙД” із Запоріжжя зробило найвигіднішу пропозицію – 689 тисяч 850 гривень, – але її дискваліфікували, бо “переможець відмовився від підписання договору про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації або укладення договору про закупівлю”. ФОП Щербаков Дмитро Андрійович із Одещини зробив пропозицію 695 тисяч 249 гривень, її дискваліфікували, оскільки “тендерна пропозиція не відповідає вимогам, встановленим у тендерній документації”. Зрештою перемогу здобуло ТОВ “РЕСУРСИ БАТЬКІВЩИНИ” із Києва, яке готове постачати товар за найбільшу суму – 737 тисяч 100 гривень. Робитиме це до кінця 2024 року.

23 липня завершився тендер Переяславського ВУКГ, яке планувало закупити 400 метрів кабелю АВВГ 2х2,5, 200 метрів кабелю ВВГ 3х1,5, 200 метрів кабелю ВВГ 3х2,5, 7000 метрів проводу СІП-4 2х16 за 180 тисяч 200 гривень. Пропозиції ФОП Бондар Валерії Сергіївни із Харкова (119 тисяч 901 гривня) та ФОП Тислюк Людмили Анатоліївни (120 тисяч 700 гривень) дискваліфікували, бо вони “не відповідали умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації”. Таким чином перемогу здобуло ТОВ “МПКА-УКРАЇНА” із Запоріжжя, яке зробило найбільшу пропозицію – 141 тисяча 393 гривні. Постачатиме товар до 20 грудня.

Нагадаємо, що на липневій сесії міської ради Переяслава виділяли гроші на зарплати працівникам, висвітлення діяльності та ремонти. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору