ЖИТТЯ

Волонтери із Переяславщини збирають гроші на автомобілі та засоби РЕБ: як допомогти

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для потреб захисників. Можна допомогти коштами на автомобілі для виконання бойових завдань та радіоелектронну боротьбу (РЕБ), а також підтримати збір на лікування пораненому захиснику. Актуальні збори – в публікації Інформатора.

ЗБІР НА АВТОМОБІЛЬ

На Facebook-сторінці Ташанської громади повідомили про збір для військовослужбовця Артема Вариводи із села Горбані, який служить у одному з підрозділів Сил спеціальних операцій. Його підрозділу потрібно придбати авто для виконання бойових завдань. Необхідно зібрати якомога більше коштів (від 100 тисяч гривень).

“Ми з вами маємо найпершими підтримати нашого земляка, адже багато із присутніх людей в цій групі знають Артема особисто, у нього двоє дітей і їм потрібен батько”, – написала Ірина Циганок.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР НА АВТО

Переяславець Євгеній Лой відкрив збір для свого підрозділу Повітряних сил ЗСУ на авто для виконання завдань по протидії ДРГ ворога. Ціль – 250 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА РАДІОЕЛЕКТРОННУ БОРОТЬБУ

Волонтерка Інна Марченко відкрила збір на радіоелектронну боротьбу (РЕБ) для військових із 79 бригади. Ціль – 99 тисяч гривень. “Нашим хлопцям терміново потрібно придбати РЕБ. Адже РЕБ – це життя наших хлопців та захист від ворожих пташок”, – написала вона.

Підтримати його можна, перерахувавши кошти на картку: 4731 2196 5776 9372.

ЗБІР НА ДОПОМОГУ ПОРАНЕНОМУ ЗАХИСНИКУ 

На Facebook-сторінці університету Григорія Сковороди в Переяславі закликали долучитися до збору на допомогу пораненому захиснику, випускнику УГСП Олексію Бадруку. Він отримав важкі поранення при виконанні бойового завдання на передовій. Лікарям вдалося врятувати його життя, проте зараз він потребує тривалого та складного лікування і реабілітації.

“Днями Бадруку зробили операцію – прочистили рани і поставили систему ВАК для швидшого заживлення. Також він вирушив до відділення офтальмології, де йому зробили ще одну операцію з прочищення рани. Нині Олексій чекає на другу операцію по видаленню осколка і катаракти, яка виникла при ушкодженні ока”, – йдеться у повідомленні.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

Нагадаємо, що у Переяславі гурт “Драбадан” зібрав понад 48 тисяч гривень для військових. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору