ЖИТТЯ

ЦПТО у Переяславі перейменували на професійний коледж

Переяславський ЦПТО перейменували на Переяславський професійний коледж. Що відомо?

Державний професійно-технічний навчальний заклад “Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти” перейменували на заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Переяславський професійний коледж”. Про це повідомили на Facebоok-сторінці закладу, передає Інформатор.

Як йдеться у повідомленні, зробили це відповідно до наказу МОН України №1016 від 19 липня 2024 року.

У коледжі триває прийом заяв вступників на 2024-2025 навчальний рік. За регіональним замовленням (з отриманням стипендії) на базі 9 класів є такі спеціальності:

  • тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; водій автотранспортних засобів (категорія “С”);
  • кравець; вишивальник;
  • кухар; кондитер;
  • електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування; електромонтер з ремонту вторинної комутації та зв’язку; водій автотранспортних засобів (категорія “С”);
  • налагоджувальник технологічного устаткування (електронна техніка).
За регіональним замовленням (з отриманням стипендії) на базі 11 класів (без ЗНО):
  • електрогазозварник.

Деталі можна дізнатися на сайті коледжу.

Нагадаємо, що 25 липня у Переяславі до другої річниці теракту в Оленівці вшанували пам’ять жертв військовополонених. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору