ЖИТТЯ

Juk Store вигравав у BOSS 3:0, але зрештою поступився 4:7: огляд 15 туру “Ліги дворів”

Juk Store програв BOSS і втратив друге місце. Яким був 15 тур “Ліги дворів”?

У неділю, 28 липня, відбувся 15 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Вовчків іще на одне очко збільшив свою перевагу над конкурентами і впевнено рухається до чемпіонства. Зате за два інші призові місця боротьба точитиметься до останнього. Інформатор розповідає деталі.

У центральному матчі туру зійшлися переяславські Juk Store, який із 31 очком був на другому місці, та BOSS, який із 30 очками йшов третім. Очевидно, що потенційно ця гра вирішувала долю “срібних” нагород. “Жуки” стартували переконливіше – буквально за перші десять хвилин повели у рахунку 3:0. Проте було зрозуміло, що це ніяк не означає, що переможець визначений. BOSS добряче притиснув і вже невдовзі на табло було 2:3. А до кінця тайму цілком за грою стало 3:3.

Можливо, “жуки” були дещо деморалізованими, бо й у другому таймі було явно видно, хто на майданчику бос. Ще два м’ячі залетіли у ворота Juk Store. Однак він майже відразу відквитав один. За рахунку 4:5 “жуки” кинулися зрівнювати, натомість пропустили ще двічі. Підсумок – 7:4 на користь BOSS. Варто відзначити, що для поєдинку такого рівня та важливості було ніби замало емоцій.

Цей результат зіграв на руку Вовчкову (Переяславська ТГ). Він переміг переяславський Ratybor 6:4 і із 38 очками відірвався від тепер другого BOSS на 5 залікових пунктів (перед цим же туром випереджав другий Juk Store на 4 очки). Стільки ж очок, як і BOSS (33), має переяславський Farmer’s food. У цьому турі він обіграв Циблі (Циблівська ТГ) 6:3.

Не можна забувати про Мирне (Вороньківська ТГ), яке зараз є тіньовим фаворитом у боротьбі за “срібло”. Воно прогнозовано розгромило Велику Каратуль (Переяславська ТГ) 15:1, має 31 очко та матч у запасі із Циблями, тобто потенційно їх 34. І календар у нього досить сприятливий – із лідерів залишилося зіграти лише з BOSS у наступному турі.

Ще один матч 15 туру не відбувся, оскільки переяславські “Бурти” припинили свою участь у змаганнях. Тож “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) отримав технічну перемогу. Тепер у нижній п’ятірці стало ще тісніше: у Цибель – 14 очок, у “Буртів”, Ratybor та “Кристал” – по 11, у Великої Каратулі – 1.

Трансляції матчів 15 туру




Нагадаємо, що 27 липня завершилася “Суперліга Лівого берега” з футболу. Підсумки – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору