ЖИТТЯ

На Переяславщині жінки скаржились на п’яних чоловіків: поліціянти склали протоколи про неправдиві виклики

Як минуло 28 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 28 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14:15. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що колишній співмешканець у стані алкогольного сп’яніння поводиться агресивно. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

14:02. Траса Київ-Харків, біля Семенівки (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що на дорогу вибіг собака та пошкодив бампер її авто Nissan Rogue. За цим фактом триває перевірка.

14:38. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що буянить його п’яний син. Триває перевірка.

17:00. Переяслав. Надійшло повідомлення, що авто Daewoo Lanos в’їхало в стовп та покинуло місце події. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:41. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього стався конфлікт із продавчинею. Згодом сповістили, що наряду поліції не потребують.

22:13. Соснова (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що її чоловік у стані алкогольного сп’яніння поводиться буйно. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що 28 липня на Переяславщині у жінки зламали Telegram-акаунт та просили у її знайомих 20 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору