ЖИТТЯ

На Переяславщині жителі села скаржилися поліції на працівників ДТЕК

Як минули 29 та 30 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 29 та 30 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

29 липня, 16:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що її племінник 1999 р.н. у квітні 2021 року виїхав до Польщі, а з грудня 2022-го не виходить з нею на зв’язок. За цим фактом триває перевірка.

20:31. Переяслав. Жінка поскаржилася, що біля річки Трубіж п’яний чоловік поводиться неадекватно: чіпляється до людей та заважає. Поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

30 липня, 13:24, 15:33, 18:49. Семенівка (Студениківська ТГ). Протягом дня троє жительок села поскаржилася поліції на працівників ДТЕК, які, за їхніми словами, із шостої вечора 29 липня не ремонтують трансформатор, який зламався, відповідно із того часу вони не мають електроживлення. На гарячій лінії ДТЕК їм не відповідали, потім сказали, що роботи виконують. Але зрештою нічого не змінилося. Поліціянти повідомили про це у ДТЕК.

14:32. Соснова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що хтось зламав його акаунт та зняв з картки 2 тисячі гривень. Триває перевірка.

14:54. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Honda Accord та DAF. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи.

17:58. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник розповів, що на сайті знайшов майстра, якому відправив на ремонт системний блок від комп’ютера. Зараз той відмовляється повертати системний блок та вимагає 10 тисяч гривень. Правоохоронці проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік вбив сокирою жінку, а тіло викинув у вигрібну яму. Його засудили на 8 років. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору