ЖИТТЯ

На Переяславщині горіло несанкціоноване сміттєзвалище: відео з місця події

На Переяславщині сталося дві пожежі. Горіло сміттєзвалище та сміття на відкритій території. 

31 липня о 11:25 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння сміттєзвалища у селі Циблі (Циблівська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 11:53 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить несанкціоноване сміттєзвалище на площі 0,002 га. Локалізували пожежу о 12:22. О 13:02 на допомогу прибули маніту фермерського господарства “Агро Еко” та МТЗ-80 “Хоцьки”. Ліквідували загорання о 13:23 на тій же площі. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 21:28 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу Переяславі на вулиці Свердлова. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 21:33 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що загорілось сміття на відкритій території на площі 0,001 га. Локалізували горіння о 21:37, а ліквідували о 21:42. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 30 липня на Переяславщині горів провід на електроопорі та суха трава. Детальніше – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали

Нагору