Переяслав Перейти на сайт

Погода на 2 серпня: у Переяславі буде сонячно

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 26 градусів.

У п’ятницю, 2 серпня, у Переяславі буде сонячно. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 16 градусів тепла. Максимальна пообіді – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 45 та 88 відсотками протягом доби. Тривалість дня 2 серпня – 15 годин 12 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:24, а захід – о 20:36.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1936 році – 34,2 градуса тепла, а найнижчу в 1945-му – 10,2 градуса тепла.

Народні прикмети:

У цей день встановлюється помірне тепло. Світловий день іде на спад, а ночі – на збільшення. Якщо у цей день буває глухий грім – до тихого дощу, грім гучний – до зливи, грім безперервний – буде град; грім гримить довго і не різко – до негоди, якщо ж уривчасто і не тривало – буде ясно.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.