Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі жінка перерахувала шахраям понад 7 тисяч гривень: хотіла оформити документи

Як минуло 31 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 31 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

17:07. Переяслав. Заявник поскаржився поліції, що його ображав та висловлювався нецензурною лайкою інший чоловік. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:40. Переяслав. Жінка повідомила, що шахраї заволоділи її 7 тисячами 725 гривенями, які вона перерахувала буцімто за оформлення документів. Цю інформацію перевіряють.

22:19. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2110 та Renault. Ніхто не постраждав. За цим фактом триває перевірка.

1 серпня, 4:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що опівночі повертався додому та втратив рюкзак зі зварювальним апаратом. Поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Мазінках (Переяславська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 31 липня у двох громадах Бориспільщини після нічної повітряної атаки виявили вибухонебезпечні залишки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.