ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка через Viber замовила одяг за 690 гривень, але не отримала його

Як минуло 1 та 2 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 1 та 2 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

1 серпня. 11:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто ВАЗ та Chevrolet. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

17:27. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що замовила через Viber одяг та надіслала за нього 690 гривень. Проте товар так і не отримала. За цією справою триває перевірка.

2 серпня. Гатне (Гатненська ТГ). Заявниця попросила номер дільничого офіцера поліції для вирішення конфлікту з сусідом її бабусі. Звернулась для отримання інформації.

3 серпня. 02:12. Переяслав. Жінка сповістила, що буянить чоловік. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Світанку (Циблівська ТГ) та Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині двоє чоловіків завдали збитків державі на понад 170 тисяч гривень, незаконно виловлюючи рибу. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору