ЖИТТЯ

У Переяславі сталося дві пожежі: горів трав’яний настил та дрова

У Переяславі сталося дві пожежі. Горів трав’яний настил та дрова.

2 серпня о 12:36 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі на вулиці Об’їзній. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 12:45 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,002 га. Локалізували пожежу о 12:51, а ліквідували загорання о 12:55 на тій же площі. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о14:48 надійшло повідомлення про ще одне загоряння дрів на вулиці Об’їзній у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 14:58 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що загорілись дрова (1 м. куб). Локалізували горіння о 15:04, а ліквідували о 15:17. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 31 липня на Переяславщині горіло несанкціоноване сміттєзвалище. Детальніше – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали

Нагору