ЖИТТЯ

Вовчків може стати чемпіоном вже цієї неділі: анонс 16 туру “Ліги дворів”

Вовчків – за крок до чемпіонства, боротьба за “срібло” та “бронзу” буде гарячою. Анонсуємо черговий тур “Ліги дворів”.

У неділю, 4 серпня, відбудеться 16 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Звичайно ж, найбільший інтерес викликає поєдинок Мирного та BOSS, які претендують на “срібло”. Цей та інші матчі традиційно анонсує Інформатор.

10:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ). Вовчків вже після цього матчу, за два тури до фінішу, може стати чемпіоном. Зараз у нього 38 очок, 5-очкова фактична перевага над BOSS та Farmer’s food і 4-очкова гіпотетична – над Мирним. Наступної неділі вовчківчани здобудуть технічну перемогу над “Буртами”, які знялися із чемпіонату. Тож очевидно: якщо ця перевага збережеться за підсумками 16 туру, Вовчків стане недосяжним для конкурентів. Для цього достатньо перемогти Циблі, а за деяких розкладів навіть нічиєї може вистачити.

13:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – Ratybor (Переяслав). Ratybor має чудову нагоду піднятися вище у турнірній таблиці і принаймні на деякий час наздогнати Циблі. Бо зараз все свідчить про те, що самі ці дві команди розіграють між собою шосте місце. Циблівчани у наступному турі зіграють із Великою Каратуллю, а Ratybor – із Мирним. В останньому ж турі на них чекає очний поєдинок. Не виключено, що Ratybor тоді матиме 3-очкове відставання, але перемога з різницею у понад 1 м’яч (перший матч завершився з рахунком 6:5 на користь Цибель) зробить саме його шостим.

14:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – BOSS (Переяслав). BOSS спокійно може стати “срібним” призером “Ліги дворів”. Для цього потрібно всього-на-всього перемогти у трьох останніх матчах. Щоправда, грати доведеться із Мирним, “Кристалом”, а потім Farmer’s food. Щонайменше 3 очки тут видно, але, можливо, більше й не буде. У такому випадку BOSS взагалі випаде із медальної зони. У Мирного ж значно приємніший календар: після BOSS на нього чекають Ratybor, “Кристал” та Циблі (перенесений матч). Отож, якщо BOSS може стати “срібним” призером, то Мирне має це зробити.

15:00. Juk Store (Переяслав) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Juk Store свої шанси на медалі, скоріше за все, втратив у попередньому турі, коли програв BOSS. Зараз він-то набере чергові 3 очки, хоча “Кристал” і вміє псувати нерви фаворитам, але далі – Farmer’s food та Вовчків (нехай і без мотивації в останньому турі). Все-таки пролізти у трійку лідерів буде для “жуків” справжнім геройством.

Farmer’s food (Переяслав) у 16 турі отримає технічну перемогу над “Буртами” (Переяслав), оскільки ті припинили участь у турнірі. У двох останніх турах на “фермерів” чекають непрості суперники: Juk Store та BOSS. Певно, лише один із цієї трійки отримає якісь медалі.

Нагадаємо, що минулої суботи завершилася “Суперліга Лівого берега” з футболу. Огляд матчу “Дніпра” із Калинівкою – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору