ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте кабачковий рулет із м’ясом

Кабачковий рулет – це ситно та смачно. Спробуйте приготувати.

Кабачки – одні із невибагливих продуктів, проте вони довго не зберігаються. Цей овоч має багато корисних компонентів, а страв із нього можна приготувати чимало, наприклад, кабачковий рулет. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 250 г кабачків
  • 2 курячі яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. майонезу

Інгредієнти для м’ясної начинки:

  • 250 г фаршу
  • 250 г сиру
  • 1 ст. л. майонезу
  • зелень та спеції за смаком

Приготування:

  1. На невеликій тертці натріть кабачки.
  2. Додайте до них яйця, сіль, майонез і ретельно перемішайте. Після цього додайте борошно й знову перемішайте.
  3. Деко застеліть пергаментом. Викладіть рівним шаром кабачкове тісто.
  4. Корж випікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
  5. Для приготування начинки фарш перемішайте з тертим сиром, зеленню, спеціями та майонезом.
  6. Кабачковий корж дістаньте з духовки, акуратно відокремте від пергаменту, переверніть та залиште, щоб він трохи охолов.
  7. Начинку розподіліть на охололому коржі рівномірно, але відступаючи від країв.
  8. Корж щільно згорніть в рулет, загорніть у фольгу та випікайте 35 хвилин при 180 градусах.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору