Кабачковий рулет – це ситно та смачно. Спробуйте приготувати.
Кабачки – одні із невибагливих продуктів, проте вони довго не зберігаються. Цей овоч має багато корисних компонентів, а страв із нього можна приготувати чимало, наприклад, кабачковий рулет. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г кабачків
- 2 курячі яйця
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. майонезу
Інгредієнти для м’ясної начинки:
- 250 г фаршу
- 250 г сиру
- 1 ст. л. майонезу
- зелень та спеції за смаком
Приготування:
- На невеликій тертці натріть кабачки.
- Додайте до них яйця, сіль, майонез і ретельно перемішайте. Після цього додайте борошно й знову перемішайте.
- Деко застеліть пергаментом. Викладіть рівним шаром кабачкове тісто.
- Корж випікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
- Для приготування начинки фарш перемішайте з тертим сиром, зеленню, спеціями та майонезом.
- Кабачковий корж дістаньте з духовки, акуратно відокремте від пергаменту, переверніть та залиште, щоб він трохи охолов.
- Начинку розподіліть на охололому коржі рівномірно, але відступаючи від країв.
- Корж щільно згорніть в рулет, загорніть у фольгу та випікайте 35 хвилин при 180 градусах.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.