ЖИТТЯ

Уночі 5 серпня росіяни атакували Україну ударними дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 5 серпня російські війська атакували територію України 24 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили всі безпілотники у Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Харківській, Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що в області працювали сили ППО. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не було. Постраждалих немає. Падіння уламків фіксують поза межами населених пунктів на відкритій місцевості.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вночі агресор атакував Нікопольщину. Там постраждали дві людини: 26-річний чоловік і 70-річна жінка. Пошкоджені кафетерій, торговельний павільйон, автомат з продажу води. Понівечені 8 приватних будинків, 6 господарських споруд, гаражі й авто. А ще – сонячні панелі, лінії електропередач і газогін. У Нікополі побите приватне підприємство.

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін сповістив, що сили оборони відпрацювали по ворожих цілях, влучань на території області не зафіксовано. Постраждалих також немає.

Нагадаємо, що вночі 3 серпня росіяни атакували Україну безпілотниками та ракетами. Про наслідки читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору