ЖИТТЯ

Вовчків став чемпіоном “Ліги дворів”, на “срібло” та “бронзу” – четверо претендентів

У “Лізі дворів” стало менше на одну інтригу – чемпіонську. Яким був 16 тур чемпіонату?

4 серпня відбувся 16 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Вовчків обіграв Циблі й фактично став недосяжним для конкурентів. А офіційно оформить чемпіонство, коли наступного туру отримає технічну перемогу над “Буртами”. Про інші деталі турніру розповідає Інформатор.

Щоб вже зараз не турбуватися про турнірні завдання, Вовчкову (Переяславська ТГ) було необхідно перемагати Циблі (Циблівська ТГ). Він це зробив більш ніж переконливо – 11:1. Таким чином вовчківчани набрали 41 очко і зберегли перевагу над найближчим конкурентом на 5 очок. Наступного туру вони отримають технічну перемогу над переяславськими “Буртами”, тож уже офіційно стануть чемпіонами. Але святкувати можуть вже зараз.

А от за інші медалі боротьба обіцяє бути цікавою. Підтвердили це Мирне (Вороньківська ТГ) та BOSS (Переяслав), які влаштували досить рівне та насичене протистояння. У першому таймі голів не було, хоча моментів вистачало. У другому переяславці відкрили рахунок, але мирняни відповіли двома м’ячами. Їхня перевага протрималася до останніх секунд, коли BOSS наважився зіграти у п’ять польових і все ж зрівняв рахунок – 2:2.

Тепер Мирне (32 очки та гра в запасі) втратило свою потенційну другу позицію, бо навіть за втраченими очками його випередив переяславський Farmer’s food, у якого 36 очок. У цьому турі він без гри переміг “Бурти”, які припинили участь у змаганнях. BOSS із 34 очками йде третім, хоча його й наздогнав Juk Store (Переяслав), який обіграв “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) 9:4.

У нижній п’ятірці турнірної таблиці лише Велика Каратуль (Переяславська ТГ) цього туру здобула очки. Вона сенсаційно перемогла переяславський Ratybor 3:1. Попри це, великокаратульці із 4 очками вже не мають шансів піднятися вище останнього місця. “Бурти”, Ratybor та “Кристал” випереджають їх на 7 очок, а Циблі – на 10.

Нагадаємо, що у 15 турі Juk Store вигравав у BOSS 3:0, але зрештою поступився 4:7. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору