Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі пошкодили скульптуру “хлопчик-пішохід”: поліція розпочала перевірку

Як минуло 5 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 5 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8:49. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo Lanos та Slavuta. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:52. Переяслав. Під час моніторингу Facebook правоохоронці виявили допис міського голови Переяслава, де зазначено, що хтось пошкодив скульптуру “хлопчик-пішохід” біля магазину “Каштан”. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

21:46. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що йому зателефонувала дружина та сказала, що її ображають. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

22:38. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік прийшов до жінки та вчиняє сварку. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Лецьках (Циблівська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 4 серпня на Переяславщині перекинувся мотоцикліст, його госпіталізували з переломом ключиці та забоєм грудної клітки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.