ЖИТТЯ

На Переяславщині жінки скаржились поліції на п’яних сусідів, синів та колишніх чоловіків

Як минуло 6 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 6 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14:32. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилась, що п’яний сусід нецензурно до неї висловлюється. За цим фактом триває перевірка.

18:42. Переяслав. Заявник повідомив, що замовив скати за 5 тисяч гривень, але вони прийшли непридатні до експлуатації. Продавець же нові не вислав і гроші не повернув. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

19:23. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її п’яний син. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

21:09. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що в інтернеті замовив телефон та перерахував за нього 3 тисячі 263 гривні, проте його не надіслали, а сайт не працює. За цією справою триває перевірка.

21:37. Ковалин (Дівичківька ТГ). Жінка сповістила, що буянить її п’яний колишній чоловік. Викликала наряд. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що днями у Переяславі пошкодили скульптуру “хлопчик-пішохід”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору