ЖИТТЯ

Понад 8 годин цієї ночі тривала повітряна тривога на Київщині: росіяни атакували дронами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 7 серпня російські війська атакували територію України 30 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили усі БпЛА у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській області повітряна тривога тривала понад 8 годин, працювали сили ППО. У КОВА повідомили, що є збиті ворожі цілі. Внаслідок падіння уламків одна людина травмована – осколкове поранення ноги. У двох громадах області зафіковані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди. У будинках пошкоджені покрівлі дахів, вибиті вікна та двері, посічені фасади. На прибудинкових територіях також пошкоджені паркани.

У Хмельницькій ОВА повідомили, що в межах області знешкодили 4 ворожі БпЛА типу Shahed. Постраждалих чи травмованих немає. Через падіння уламків пошкоджені резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств області.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що сили та засоби ППО на Миколаївщині знищили 14 БпЛА. Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах, які оперативно ліквідували вогнеборці. Постраждалих немає.

У Харківській ОВА повідомили, що пошкоджені нежитлові приміщення, поліклініка, будинки, гаражні приміщення, 26 транспортних засобів.

У Черкаській ОВА повідомили, що в небі над Черкащиною захисники знищили два ворожі БпЛА.

Нагадаємо, що уночі 6 серпня росіяни атакували Київщину балістичними ракетами “Іскандер-М”. Про наслідки читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору