ГРОШІ

Понад 680 тисяч гривень витратять у Переяславі на нанесення дорожньої розмітки

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 26 липня до 9 серпня оголосили 4 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 30 липня до 7 серпня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. 870 тисяч гривень готові витратити комунальники на послуги з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки у Переяславі. На виконання цих робіт зголосилися троє претендентів. ТОВ “БПГ” зі Львова зробило найвигіднішу пропозицію – 680 тисяч 562 гривні. Зараз триває його кваліфікаційна перевірка. Переможець торгів повинен буде надати послуги до 16 вересня.

Із 2 до 10 серпня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. ВУКГ також планує закупити 250 світлодіодних ламп на 10 Вт та 600 світлодіодних ламп на 38 Вт за щонайбільше 240 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде їх поставити до 30 вересня.

Із 5 до 9 серпня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. На розробку звіту про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована на вулиці Михайла Грушевського, 57 б у Переяславі, передбачили 6 тисяч 870 гривень. Переможець торгів повинен буде надати послуги до кінця року.

Із 9 до 17 серпня. Замовник – Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”. Заповідник планує замовити 35 тисяч кВт*год. електроенергії для живлення 9 музеїв та двох адмінбудівель з вересня до кінця 2024 року. Передбачив на це 286 тисяч гривень.

Нагадаємо, що раніше відділ освіти та ВУКГ у Переяславі закупили товар у постачальників, які запропонували найвищі ціни. Чому так сталося, дізнавайтесь за посиланням.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору