ЖИТТЯ

Уночі 9 серпня росіяни атакували Україну 27 “шахедами”: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 9 серпня російські війська атакували територію України 27 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили усі дрони у Київській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що тривогу оголошували тричі за ніч та ранок, а тривала вона понад 3 години. У регіоні працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає, постраждалих – також. Проте є падіння уламків збитих цілей поза межами населених пунктів.

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що вночі по повітряних цілях відпрацювали Сили оборони. Влучань на території області не зафіксували. Постраждалих також немає.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім сповістив, що вночі сили та засоби протиповітряної оборони на Миколаївщині знищили 7 БпЛА типу Shahed.

На Херсонщині під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони знищили 2 Shahed.

На Дніпропетровщині бійці ПвК “Схід” знищили два “шахеди”.

Нагадаємо, що 6 серпня на війні загинув Євгеній Дерев’янко із Переяславщини. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору