ЖИТТЯ

Farmer’s food спробує втриматися на другому місці, а Мирне піднятися якомога вище: анонс 17 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться 17 тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 11 серпня, відбудеться 17 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому Вовчків (Переяславська ТГ) отримає технічну перемогу над “Буртами” (Переяслав) та вже абсолютно офіційно стане чемпіоном. А ось за друге та третє місця розпочинається найцікавіша боротьба. Чотири команди змагатимуться за найвигіднішу позицію перед останнім туром. Найбільше шансів покращити становище має Мирне. Інформатор анонсує всі матчі.

9:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ) (перенесений матч 9 туру). Мирне цієї неділі розраховує додати до своєї скарбнички 6 очок, бо проведе два матчі із не найсильнішими суперниками. Спочатку зустрінеться із Циблями у перенесеній грі 9 туру. Зрозуміло, що Циблі – найкраща команда у нижній п’ятірці і здатна створити проблеми будь-кому. Але зараз настав час, коли фаворити точно не будуть втрачати очок зі слабшими суперниками. На кону – медалі такого тривалого і складного турніру.

12:00. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ). У Цибель є своє невеличке турнірне завдання – втриматися на шостому місці. Бо Ratybor та “Кристал” – на відстані однієї перемоги. Не виключено, що цього туру вони обидва програють. Тож перемога циблівчан над великокаратульцями закриє ще одну мініінтригу чемпіонату.

13:00. Juk Store (Переяслав) – Farmer’s food (Переяслав). Не так давно ми говорили про Juk Store, як про головного конкурента Вовчкова у боротьбі за чемпіонство. Але він програв і Мирному, і BOSS – тепер на медалі лише сподівається. У верхній п’ятірці ситуація надто заплутана та щільна, щоб вже зараз скидати “жуків” із рахунків. Втім, факт у тому, що поразка ще й від Farmer’s food, скоріше за все, вже після цього туру позбавить їх шансів на нагороди. А ось “фермери” йдуть другими й з усіх сил намагатимуться втримати свою позицію перед вирішальним туром, бо там на них чекатиме BOSS.

14:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – Ratybor (Переяслав). Ratybor – наразі єдина команда, яка програвала у цьому чемпіонаті Великій Каратулі. Таке собі досягнення. Та й взагалі переяславці у другому колі аж ніяк не стали стабільнішими, ніж у першому. Очевидно, що Мирне не хоче спотикатися об такого суперника на найважливішому етапі чемпіонату. Проте всяке буває – другий матч за добу для мирнян, ще й Ratybor із фаворитами грає переважно переконливо (хоча й програє).

15:00. BOSS (Переяслав) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Зараз ось такі матчі у “Лізі дворів” – це наче обганяти “колових” у Формулі-1. Зрозуміло, що обійдеш, але все ж трохи ризиковано, що станеться якесь зіткнення або просто втратиш важливий час на цей обгін. Ось і тут ясно, що BOSS має спокійно перемагати і максимально готовим підходити до сутички із Farmer’s food. Однак “Кристал” від “колових” у Ф-1 відрізнає один важливий момент – він не зобов’язаний за правилами пропускати фаворита вперед.

Нагадаємо, що у попередньому турі “Ліги дворів” Мирне та BOSS зіграли внічию 2:2. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору