ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний водій на Daewoo Lanos злетів у кювет та отримав тілесні ушкодження

Як минуло 8 та 9 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 8 та 9 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8 серпня. 20:45. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що у неї виник конфлікт з п’яним сусідом. За цією справою правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

9 серпня. 00:14. Дем’янці (Переяславська ТГ). Чоловік поскаржився, що сусід поставив холодильник на відстані 5 метрів від його будинку, і той заважає відпочивати. Звернувся з метою інформування.

10:54. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що хтось зняв з її двох карток 9 тисяч 553 гривні. За цим фактом триває перевірка.

13:25. Переяслав. Надійшло повідомлення, що водій на авто Daewoo Lanos злетів у кювет. Чоловік отримав садна скроневої ділянки голови, від госпіталізації відмовився. Поліціянти склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

19:37. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що хтось з його картки зняв 12 тисяч гривень. За цією справою триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьку та не після нещасного випадку) дві у Переяславі і Ташані (Ташанська ТГ), по одній у Циблях (Циблівська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 8 серпня на війні загинув штаб-сержант ЗСУ Андрій Одинець із Переяслава. Детальніше тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору