Переяслав Перейти на сайт

На базарі у Переяславі подешевшали сезонні овочі: які ціни на продукти

Які зараз ціни на базарі у Переяславі? Дізнавайтесь у репортажі Інформатора.

11 серпня на традиційному базарі у Переяславі вже з самого ранку гріло сонечко, тому люди активно виходили на недільні торги. Прилавки набиті свіжими овочами та фруктами, загалом ціни на них майже не змінились. Також цього тижня у м`ясному павільйоні було особливо багато сала по 150 гривень, яке швидке розбирали. Молочна продукція, як завжди, зібрала найбільше покупців – продавали знежирений та жирний сир по 100-150 гривень. Інформатор традиційно розповідає про сьогоднішні ціни на продукти.

На базарі зібралося багато людей

У м`ясному павільйоні велися жваві торги. Як зазвичай, прилавки наповнені свіжим товаром, а найбільший ажіотаж сьогодні був біля прилавків з салом. Тушка куриці цього тижня подорожчала до 160 гривень. Ціни на інші м’ясні продукти зараз такі:

Найбільший ажіотаж був біля прилавків з салом

У м`ясному павільйоні велися жваві торги

Цього тижня на базарі продавали багато домашніх ягід, серед них вручну зібрану лісову брусницю. Також значно впали ціни на сливи – можна було знайти за 15 гривень (минулої неділі були по 40-50). Загалом фрукти та ягоди коштують так:

Продавали вручну зібрану лісову бруснику

Ціни на кавуни не змінились – 10-15 гривень

На сьогоднішній день ціни на молоду картоплю залишились незмінні – продавали по 10-20 гривень. Огірки подорожчали до 40 гривень (минулого тижня продавали по 25). Інші овочі коштують так:

Перці продавали по 45-70 гривень

Ціни на картоплю залишись незмінні

Молочні ряди як завжди зібрали найбільші скупчення людей, а ціни порівняно з минулим тижнем не зазнали значних змін. На інше вартість така:

Ціни на молочні продукти незмінні

Молочні ряди як завжди зібрали найбільші скупчення людей

Чимало людей скупчилися біля прилавків зі свіжою рибою, а торги копченою йшли менш жваво. Коропи та лини продавали по 150 гривень. Інша риба коштує так само, як і минулого тижня:

Чимало людей скупчилися біля прилавків зі свіжою рибою

Лящі коштували 70-80 гривень за кіло

Нагадаємо, що у Переяславі 11 та 12 серпня можуть бути планові відключення світла. Деталі – тут.

Дарія Сухотенко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.