У літню пору сорбет із кавуна буде чудовим рішенням для десерту. Спробуйте приготувати.
Сорбет – це вид десерту, який нагадує морозиво чи знайомий усім з дитинства фруктовий лід. Готується він на основі ягідного і фруктового соку або пюре з додаванням чогось кислого та солодкого для балансу смаку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- кілька скибок кавуна
- 0,5 ч.л. цедри лайму
- 1 ч.л. соку лайма
- 0,5 ч.л. меду
Приготування:
- Скибки кавуна відправте в морозильну камеру на 1-2 години.
- Після цього витягніть та натріть на дрібній терці у піалу.
- Додайте до кавуна натерту цедру лайму, сік та мед.
- Відправте в холодильник на годину.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.