ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте сорбет із кавуна

У літню пору сорбет із кавуна буде чудовим рішенням для десерту. Спробуйте приготувати.

Сорбет – це вид десерту, який нагадує морозиво чи знайомий усім з дитинства фруктовий лід. Готується він на основі ягідного і фруктового соку або пюре з додаванням чогось кислого та солодкого для балансу смаку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • кілька скибок кавуна
  • 0,5 ч.л. цедри лайму
  • 1 ч.л. соку лайма
  • 0,5 ч.л. меду

Приготування:

  1. Скибки кавуна відправте в морозильну камеру на 1-2 години.
  2. Після цього витягніть та натріть на дрібній терці у піалу.
  3. Додайте до кавуна натерту цедру лайму, сік та мед.
  4. Відправте в холодильник на годину.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору