Переяслав Перейти на сайт

День молоді у Переяславі: кого нагороджували у міській раді з нагоди свята

Кого нагороджували на урочистостях до Дня молоді у Переяславі? Розповідає Інформатор.

12 серпня у залі засідань міської ради Переяслава з нагоди Міжнародного дня молоді провели урочистий захід. Нагороджували активну молодь, яка робить вагомий внесок у розвиток міста у культурних, спортивних, волонтерських та інформаційних сферах діяльності. Інформатор розповідає, хто саме отримав відзнаки.

У залі зібрались працівники міської ради, прогресивні молоді люди та їхні рідні. Зі словами вітання виступив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко: “Ми пишаємось тим, яка в нас молодь. У сьогоднішній час, коли йде війна, ми всі маємо розуміти, що ви сьогодення та майбутнє нації. Вам творити, розвивати наші місто та державу. Ваші батьки, чоловіки та всі, хто є в цій залі, які захищають Україну, роблять це лише заради розвитку нашої молоді. Ми раді тому, що в нашій громаді такі чудові діти, які проводять безліч заходів. У нас є і молодіжний простір, і молодіжна рада. Напрямок роботи міської ради – розвивати молодь та освіту. Ми дякуємо вам за ту роботу, яку ви виконуєте. Я бажаю, щоб ні на день ви не зупинялися на досягнутих успіхах і надалі покращували наше місто”.

Саулко нагородив сертифікатами за успішне проходження стажування у виконавчих органах Переяславської міської ради Юлію Дунаєвську, Романа Беркута, Карину Кочубей, Максима Баранова, Мар’яну Невертій, Владислава Зубковського та Тамілу Назаренко.

Почесні подяки за самовідданість, активну громадянську позицію та особистий внесок у розвиток молодіжного руху в громаді отримали члени та членкині міської ради дітей Переяслава Марта Степанковська, Анна Слива, Марина Остапчук, Софія Каніщева, Вероніка Чубай, Вікторія Холошевська, Злата Піддубна, Микола Руденко, Валерія Кононенко, Вікторія Сидорець та голова учнівського самоврядування, третьокурсник Переяславського професійного коледжу Роман Подольний.

Молодих митців та спортсменів Переяславської громади нагородили подяками за відданість своїй справі, активну громадську діяльність, участь у культурно-мистецьких заходах та особистий внесок у розвиток фізичного потенціалу молоді. Відзначили переможницю та призерку чемпіонатів України з легкої атлетики Карину Тищенко, тренера-викладача з легкої атлетики Переяславської ДЮСШ Дениса Могильного, заступника голови молодіжної ради Переяславської громади, фахівця відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Максима Левченка, членкиню молодіжної ради Катерину Легеньку, фахівця соціально-гуманітарного відділу УГСП Вадима Домарецького, депутата Переяславської міської ради Григорія Ярему, керівницю народного аматорського вокального ансамблю “Вербиченька” Ганну Ляч, музичного керівника Переяславського центру культури і мистецтв Олега Лободу та підприємця Артема Розовика.

За сумлінну працю, відданість справі, вагомий внесок у розвиток громади, професіоналізм, наполегливість у роботі та активну громадську позицію нагороди отримали молоді працівники Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій: начальник відділу інформаційно-комунікаційних систем, кібербезпеки та захисту інформації Центру зв’язку та управління ДСНС України Олександр Мендель, начальник сектору превенції відділу поліції №1 Бориспільського РУП ГУНП Дмитро Голуб та старший водій 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини №6 Державного пожежно-рятувального закону ГУ ДСНС України Андрій Довгий.

Відзначили почесними подяками молодих представників волонтерської та медичної діяльності: волонтера, голову ГО “Калина” Владислава Зубковського, лікаря-акушера-гінеколога екстреної медичної допомоги Переяславської БЛІЛ Микиту Конарєва та лікарку загальної практики КНП “Переяславський центр первинної медико-санітарної допомоги” Аліну Мамайсуру. За високий професіоналізм, сумлінне та відповідальне ставлення до роботи, самовідданість та неоціненний внесок у розвиток громади подяку отримала адміністраторка Центру надання адміністративних послуг Наталія Сученкова.

“Я з великим бажанням вітаю наймолодшу очільницю молодіжної ради. На сьогодні вона є заступницею директора з виховної роботи в одному з найкращих ліцеїв нашої громади – ліцеї імені Володимира Мономаха”, – сказав Вячеслав Саулко, а зал відзначив оплесками Анну Сахно.

Урочистості завершились усмішками всіх відзначених та спільним фото. А зал ще раз подякував активній молоді громади гучними оваціями.

Вітальне слово сказав міський голова Переяслава Вячеслав Саулко

Почесні грамоти отримала активна молодь

Нагороди отримали молоді працівники Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій

Нагородами відзначили і молодих митців та спортсменів Переяслава

Нагороджені отримали приємні подарунки

Захід завершився спільним фото

Зал вітав нагороджених оплесками

Нагадаємо, що ЦПТО у Переяславі нещодавно перейменували на професійний коледж. Деталі – тут.

Дарія Сухотенко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.