Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі жінка втратила свій номер телефону: повідомила про це поліції

Як минули 10 та 11 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 10 та 11 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10 серпня, 11:43. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонував нібито працівник lifecell та запропонував провести певні операції з номером телефону. Після цього її номер почала використовувати незнайома людина. За цим фактом триває перевірка.

13:12. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її брат свариться із батьками. Правоохоронці проводять перевірку.

13:14. Переяслав. Заявниця повідомила, що у неї виник конфлікт із касиром у магазині, бо їй видали чек, хоча оплата не пройшла. Зрештою у ситуації розібрались самостійно.

11 серпня, 2:38. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між чоловіками, які разом розпивали алкогольні напої, виник конфлікт. Заявник попросив наряд поліції. Врешті конфлікт врегулювали мирно.

11:20. Переяслав. Заявник повідомив, що працівник магазину відмовляться повертати йому гроші за придбаний телефон. У ситуації розібралися самостійно.

13:18. Переяслав. Працівник супермаркету заявив, що клієнт відмовився оплачувати обраний товар. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Мазінках (Переяславська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у ніч на 11 серпня росіяни атакували територію України 4 балістичними ракетами KN-23 та 57 ударними БпЛА типу Shahed. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.