Переяслав Перейти на сайт

На Київщині проведуть мистецький пленер, де створять лот для аукціону на підтримку ЗСУ: як долучитися

Молодих митців Київщини запрошують взяти участь у мистецькому патріотичному пленері “Українська ідентичність через призму незламної молоді”. Як долучитися?

20-23 серпня у Київській області проведуть мистецький патріотичний пленер “Українська ідентичність через призму незламної молоді”. Його організовує Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації спільно з Київським обласним молодіжним центром. Про це повідомили на Facebook-сторінці Департаменту культури та туризму КОДА, передає Інформатор.

До участі запрошують молодих митців Київської області віком від 18 років, які мають досвід роботи з акриловими та олійними фарбами. Під час заходу планують створити патріотичний творчий продукт, який буде брати участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України.

Організатори забезпечать проживання, харчування, трансфер з Києва до місця проведення заходу і в зворотному напрямку та художні матеріали. Деталі про місце проведення повідомлять відібраним учасникам згодом.

Подати заявку потрібно до 16 серпня за цим посиланням. За деталями звертайтесь за тел. (098) 664-39-57 (Андрій Мешко).

Нагадаємо, що у 17 турі “Ліги дворів” Juk Store вирвав нічию у матчі з Farmer’s food і зберіг мінімальні шанси на медалі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.