ЖИТТЯ

На Переяславщині водій трактора з’їхав у кювет та отримав тілесні ушкодження

Як минуло 12 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 12 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14:30. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто Chevrolet та Skoda. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:33. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилася, що шахраї заволоділи її 14 тисячами гривень, які вона перерахувала буцімто за дрова. За цим фактом триває перевірка.

17:02. Лецьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що дорогою до села Циблі водій трактора з’їхав у кювет. Чоловік під час руху заднім ходом не врахував ситуації, тому опинився у кюветі. Він отримав травму плеча та забій лівої гомілки.

19:22. Переяслав. Жінка повідомила, що шахрай, який представився працівником банку, заволодів її 13 тисячами 080 гривнями. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що днями у Переяславі жінка втратила свій номер телефону й звернулася до поліції. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору