ЖИТТЯ

На Переяславщині п’яні чоловіки били вікна у чужих будинках

Як минуло 13 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

18:21. Переяслав. Хлопець повідомив, що його старший брат вчинив сварку із матір’ю. За цим фактом триває перевірка.

18:46. Переяслав. Жінка повідомила, що перерахувала 6 тисяч 630 гривень за два бронювання на працевлаштуванням, але послугу не отримала. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

21:26. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що п’яний сусід розбив вікно у її будинку. Триває перевірка.

23:50. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що п’яний чоловік вибив вікно у її будинку. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

14 серпня, 3:49. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що буянить її син. Викликала наряд поліції. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Пристромах (Студениківська ТГ) та Строкові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині водій трактора з’їхав у кювет та отримав тілесні ушкодження. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору