ЖИТТЯ

Уночі 14 серпня росіяни атакували Україну дронами: які наслідки на Київщині та в інших регіонах

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 14 серпня російські війська атакували територію України 2-ма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 23-ма ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили 17 безпілотників у Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Житомирській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривогу оголошували двічі. В області є збиті ворожі цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксували, постраждалих немає. Внаслідок падіння уламків поза межами населеного пункту сталося займання лісової підстилки, пожежу ліквідували.

У Житомирській ОВА зазначили, що ворог атакував регіон дронами-камікадзе. Під удар потрапив один з інфраструктурних об’єктів. Завдяки ефективній роботі сил ППО області знищили 3 дрони. Уламки пошкодили приватні будівлі. Жертв та постраждалих немає.

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що в області минулося без надзвичайних ситуацій. Оборонці знищили 3 ворожих БпЛА, люди та інфраструктура не постраждали.

У Миколаївській ОВА повідомили, що сили ППО на Миколаївщині знищили один Shahed. У Баштанському районі уламки пошкодили два приватні будинки. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що 11 серпня росіяни атакували територію України 4-ма балістичними ракетами KN-23 та 57-ма ударними БпЛА. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору