ЖИТТЯ

Вбивство у Переяславі: працівник порізав ножем господаря, бо той робив йому зауваження

У Переяславі чоловік завдав смертельних ударів ножем літньому чоловікові. Поліція його затримала.

13 серпня о 12:22 до поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі в приватному будинку виявили тіло 71-річного власника з ушкодженнями. Йому завдали численних ударів ножем, від чого він помер на місці події. Підозрюваному у вбивстві загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

Правоохоронці встановили, що коли правопорушник виконував господарські роботи у подвір’ї постраждалого, той почав робити йому зауваження. Через це між чоловіками виник словесний конфлікт. Зловмисник схопив ніж та завдав господарю численних ударів по тулубу, від чого той помер на місці.

Під час проведення низки слідчо-розшукових заходів працівники Бориспільського управління поліції затримали 50-річного фігуранта у Борисполі. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за статтею 115 (Умисне вбивство).

Нагадаємо, що 13 серпня на Переяславщині п’яні чоловіки били вікна у чужих будинках. Деталі – тут.

Фото: поліція Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору