ЖИТТЯ

Владислав Міранович із Переяслава став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України

Переяславець Владислав Міранович став лауреатом урядової Премії. Він потрапив до ТОП-20 молодіжних працівників України.

Під час Українського молодіжного форуму вручили Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Одним із 20 лауреатів став начальник відділу молодіжної та інформаційної політики Київського обласного молодіжного центру Владислав Міранович із Переяслава. Про це 14 серпня повідомили на сайті Управління фізичної культури та спорту Київської обласної ради, передає Інформатор.

“Попри складні виклики сьогодення, важливо знаходити сили, натхнення та можливості для розвитку, підтримки тих, хто цього потребує. Разом з командою Київського обласного молодіжного центру та Управління молоді та спорту КОВА впродовж останніх років не зупинялися, розширювали межі та розвивали молодіжну сферу, розвиваючись самі. Впроваджували та реалізовували заходи і проєкти за напрямками молодіжної політики, сфери української національної та громадської ідентичності, волонтерства, визначення потреб і запитів молоді у громадах”, – сказав Владислав Міранович.

Це вже друга премія найвищого рівня, яку отримують представники Київщини. У 2021 році лауреаткою була заступниця начальника Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Світлана Назарук.

Участь у цьогорічному молодіжному форумі взяли Президент України Володимир Зеленський та голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, очільник Уряду Денис Шмигаль, очільник Міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як виступили на Олімпіаді студенти та випускники університету Переяслава. Результати – тут.

Фото: Управління фізичної культури та спорту Київської обласної ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору