ЖИТТЯ

15 серпня тривога на Київщині тривала майже всю ніч: росіяни атакували ударними безпілотниками

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 15 серпня російські війська атакували територію України 3-ма керованими авіаційними ракетами Х-59 та 29-ма ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО збили 29 ворожих БпЛА у Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській та Київській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривога тривала майже всю ніч та оголошувалася тричі. У регіоні працювали сили ППО, всі цілі збиті. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Падіння уламків фіксують поза межами населених пунктів.

У Миколаївській ОВА повідомили, що в області знищили 5 БпЛА типу Shahed. Також уночі ворог здійснював артилерійські обстріли по Куцурубській громаді, постраждалих немає.

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що ППО знищила п’ять “шахедів” противника. Минулось без постраждалих, але унаслідок падіння уламків пошкоджено вікна на одному з приватних підприємств. Обстеження території триває.

На Херсонщині під час нічної дронової атаки над територією області знищили 8 Shahed.

У Сумській МВА зазначили, що над Сумщиною сили ППО знищили 4 ворожі БпЛА різних типів.

Нагадаємо, що 14 серпня росіяни атакували територію України 2-ма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 23-ма ударними БпЛА. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору