ЖИТТЯ

“Базар у липах”, виставка “Дніпро ревучий” та джазовий концерт: як провести найближчі дні у Переяславі

Як провести найближчі дні у Переяславі? Є кілька цікавих варіантів.

Найближчими днями у Переяславі запланували кілька цікавих подій. У мистецькій галереї Переяславського ЦКМ відкриють виставку “Дніпро ревучий”, а у парку імені Тараса Шевченка виступатиме гурт Sunshine band. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ВИСТАВКа “ДНІПРО РЕВУЧИЙ”

Де: Переяславський центр культури і мистецтв, перший корпус (мистецька галерея)

Коли: 15 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Під час відкриття виставки “Дніпро ревучий” ви почуєте цікаві факти про затоплені села, а ексклюзивом стане історична подія нашого краю – презентація маловідомого мосту через річку Дніпро. Виставка триватиме з 15 до 23 серпня.

“БАЗАР У ЛИПАХ”

Де: Переяслав, вулиця Каплунова, 5 (мікрорайон Лагері)

Коли: 17 серпня, з 12:00 до 17:00

Ціна: вхідний квиток – 200 гривень, долучитися можна за попередньою реєстрацією за тел. (050)908-90-09.

Завітайте на благодійний базар, всі виручені кошти з якого передадуть захисникам із Переяслава. Окрім допомоги військовим, ви маєте можливість бюджетно оновити власний гардероб. Кожному гостю запропонують бокал вина або лимонад. Організатори називають це дійство таким собі “Кураж-базаром” по-переяславськи.

Концерт ГУРТУ SUNSHINE BAND

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 17 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійний вечір джазової музики від вокально-інструментального ансамблю SUNSHINE BAND. Ви зможете насолодитися відомими композиціями та світовими шлягерами. На концерті збиратимуть гроші для Збройних сил України.

Нагадаємо, що 14 серпня у молодіжному просторі “Зустріч” у Переяславі відбулася презентація проєктів для покращення Переяславської громади. Як це було, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору