Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині чоловік перерахував шахраям понад пів мільйона гривень

Як минуло 14 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 14 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:13. Переяслав. Надійшло повідомлення про сварку між сусідами з одного будинку. Заявник зателефонував поліції для консультації.

10:54. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що хтось намагався викрасти її номер телефону та зламав її акаунт. Після цього на її соціальній картці з’явились гроші невідомого походження. За цим фактом триває перевірка.

17:45. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її батько. Викликала наряд поліції. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:23. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що невідома особа, яка представилась працівником банку, заволоділа його 537 тисячами 184 гривнями. Шахрай сказав чоловікові, що він може втратити свої гроші, якщо не перерахує їх на інший картковий рахунок. Таким чином чоловік провів 20 платежів та втратив всі гроші. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

23:50. Переяслав. Заявник сповістив, що в нього виник конфлікт із жінками біля магазину. Зрештою у ситуації розібралися до приїзду поліції.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Дівичках (Дівичківська ТГ) та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 серпня на Переяславщині п’яні чоловіки били вікна у чужих будинках. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.