ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: Geely зіткнувся із Kia, а Nissan – із Mercedes

У Переяславі сталися дві ДТП. Авто отримали пошкодження.

У четвер, 15 серпня, у Переяславі сталися дві ДТП. Ніхто у них не постраждав. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Об 11:09 надійшло повідомлення про те, що зіткнулися автомобілями Kia та Geely. Відомо, що водій Kia зупинився на перехресті вулиць Золотонівське шосе та Новокиївське шосе, а водійка Geely не дотрималась дистанції та не врахувала габарити власного авто й зіткнулася із ним. Автомобілі отримали пошкодження лакофарбового покриття. Ніхто не постраждав.

За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

О 13:15 біля автомийки самообслуговування на вулиці Грушевського сталася ДТП між автомобілями Mercedes та Nissan. Водій Nissan, виїжджаючи з гаражного кооперативу на головну дорогу, не впевнився у безпеці проїзду та зіткнувся з авто Mercedes. Воно отримало механічні пошкодження. Ніхто не постраждав.

За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124.

Нагадаємо, що 14 серпня на Переяславщині чоловік перерахував шахраям понад пів мільйона гривень. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору