Переяслав Перейти на сайт

Уночі 16 серпня росіяни атакували Україну балістичними ракетами та дронами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 16 серпня російські окупанти завдали удару 3-ма балістичними ракетами “Іскандер-М”, 3-ма ударними БпЛА типу Shahed та 2-ма безпілотниками невстановленого типу. Сили ППО збили усі ворожі БпЛА у Полтавській, Житомирській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що в Києві по БпЛА працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Руйнувань та постраждалих немає.

У Київській обласній військовій адміністрації сповістили, що влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури на території регіону не зафіксували. Постраждалих серед населення немає.

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Райкович повідомив, що цієї ночі над областю успішно збили ворожі цілі. Наразі наслідків не зафіксували.

Нагадаємо, що 15 серпня росіяни атакували територію України 3-ма ракетами Х-59 та 29-ма ударними БпЛА типу Shahed. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.