ЖИТТЯ

Farmer’s food вистачить нічиєї із BOSS, щоб забрати “срібло”: анонс 18 туру “Ліги дворів”

У неділю завершиться “Ліга дворів”. Хто виграє “срібло” та “бронзу”?

У неділю, 18 серпня, відбудеться останній, 18 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Чемпіон визначився кілька тижнів тому, а ось за “срібло” та “бронзу” розгорнеться неабияка боротьба. Інформатор анонсує матчі та пояснює всі розклади.

11:00. Ratybor (Переяслав) – Циблі (Циблівська ТГ). Ці команди зійдуться у боротьбі за шосте місце. Так, на перший погляд, мотивація не вражає, але, по суті, у цьому протистоянні визначиться найкраща команда у другому ешелоні. Ratybor це право виборов, здобувши сенсаційну перемогу у минулому турі над Мирним 5:2. Щоби та звитяга не була даремною, цього разу також потрібно лише перемагати, та ще й із різницею у понад 2 м’ячі.

12:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Мирному задля третього місця потрібно обігрувати “Кристал” і сподіватися, що BOSS та Farmer’s food не завершать свій матч унічию. Бо тоді в усіх трьох претендентів на два комплекти медалей буде по 38 очок, а у Мирного найгірша ситуація в особистих зустрічах. Поразка ж мирнян залишить шанси на “бронзу” навіть Juk Store.

13:00. BOSS (Переяслав) – Farmer’s food (Переяслав). Тут все максимально просто – переможець забирає “срібло”. Нічия влаштує Farmer’s food, бо він у такому разі також точно виграє “срібло”. У нього буде найкраща ситуація в особистих зустрічах за будь-якого розкладу. Не виключено, що навіть той, хто програє у цій зустрічі, посяде третє місце. Але для цього потрібно, щоби не виграли ні Мирне, ні Juk Store.

14:00. Juk Store (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). Цей матч взагалі може стати, по суті, товариським, якщо Мирне виграє у “Кристала”. Якщо цього не станеться, то Juk Store матиме чудові шанси зачепитися за “бронзу”. Слід буде лише перемогти Вовчків, який уже оформив чемпіонство і навряд чи сильно напружуватиметься. Як би не зіграли BOSS та Farmer’s food, Juk Store тоді стане третім. Бо навіть нічия і відповідно по 38 очок у трьох претендентів залишать без медалей саме BOSS.

Велика Каратуль (Переяславська ТГ) в останньому турі отримає технічну перемогу над “Буртами” (Переяслав), які припинили участь у змаганнях.

Нагадаємо, що 2 серпня завершився чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8 серед гравців віком від 35 років. Результати – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору