ЖИТТЯ

У Переяславі в чоловіка виявили наркотики, а у Пологах-Чобітьках конфліктували через бджіл

Як минули 15 та 16 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 15 та 16 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

15 серпня, 11:27. Пологи-Чобітьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що у неї виник конфлікт із невідомим їй чоловіком щодо розведення пасіки. Відомо, що на її пасіку залетіли чужі бджоли, але визначити, чиї саме вони, неможливо, адже у селі є більше 10 пасік. Звернулася для інформування.

16:18. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її п’яний зять. За цим фактом проводять перевірку.

16 серпня, 13:30. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2001 р.н. наркотичний засіб – “солі”. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

23:25. Переяслав. Жінка повідомила, що її син буянить та бігає. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 14 серпня на Переяславщині чоловік перерахував шахраям понад пів мільйона гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору