ЖИТТЯ

Представлялися родичами у лікарні та працівниками банку: жителям Переяслава телефонували шахраї

Як минуло 17 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 17 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

16:49. Переяслав. Заявник повідомив, що йому зателефонували шахраї, які представились родичами, що, мовляв, потрапили до лікарні, просили гроші на операцію. За цим фактом триває перевірка.

17:49. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилась, що буянить її чоловік. Викликала наряд поліції. Правоохоронці склали тимчасовий заборонний припис.

18:18. Переяслав. Заявник повідомив, що йому телефонували шахраї, які представились працівниками банку та випитували особисті дані. Гроші він нікому не надсилав. Звернувся до поліції для інформування.

19:16. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Audi А6 та універсалом сірого або бежевого кольору невідомої марки. Правопорушник зник з місця події. У свідків та заявника зібрали інформацію та склали схему ДТП.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 16 серпня у Переяславі в чоловіка виявили наркотики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору