ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що в її паркан в’їхав автомобіль: виявилось, що на нього схилився чоловік

Як минуло 18 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 18 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:48. Переяслав. Чоловік 1999 р.н. поскаржився, що мама не віддає йому ключі від машини. Поліція склала адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

11:53. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen та ВАЗ-2110. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22:02. Світанок (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилась, що в центрі села хтось галасує та заважає відпочивати. Прибувши на місце події, поліція не знайшла правопорушників, а жінка сказала, що все вже затихло.

19 серпня, 6:50. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що водій авто в’їхав у її паркан. Згодом поліція з’ясувала, що чоловік пошкодив паркан, схилившись на нього.

Нагадаємо, що 17 серпня жителям Переяслава телефонували шахраї. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору