Переяслав Перейти на сайт

П’ятеро молодіжних активістів із Переяслава отримали Премії голови Київської ОВА

З нагоди Дня молоді переяславці отримали Премію голови Київської ОВА. Кого нагороджували?

15 серпня з нагоди Дня молоді у межах проведення молодіжного форуму “Молодь – авангард змін. Вільні мріяти” відбулося нагородження Премією голови Київської обласної військової адміністрації за особливі досягнення у розбудові Київщини. Серед нагороджених – 14 найкращих молодих представників Київської області, зокрема випускники, студенти та співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це повідомили на сайті вишу, передає Інформатор.

Голова КОВА Руслан Кравченко вручив винагороду в номінації “За внесок у розвиток молодіжного руху” фахівчині соціально-гуманітарного відділу, аспірантці першого року навчання Вікторії Власюк; випускнику університету, члену ГО “Інститут соціальної трансформації” Владиславу Мірановичу; цьогорічній випускниці, старшій лаборантці Марині Прокопенко; випускниці університету, голові молодіжної ради Переяславської ТГ, заступниці директора з виховної роботи Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха Анні Сахно й магістранту університету, керівнику відділу з роботи з молоддю з-поміж вимушено переміщених осіб Денису Скрипцю.

Розмір Премії сягнув 7 тисяч 500 гривень кожна. Така нагорода присуджується особам до 35 років за досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на обласному рівні.

“Сьогодні зустрівся із 70 юнаками та дівчатами з області – учасниками щорічного Молодіжного форуму. Це наша проактивна молодь, представники молодіжних центрів, просторів, рад. Вони не бояться мріяти, діяти та досягати своїх цілей. Ставлять перед собою амбітні завдання та їх реалізовують. Від стартапів, збору дронів для військових до соціальних ініціатив, від спорту до мистецтва. Наші юнаки та дівчата створюють нові можливості, змінюють світ на краще та надихають інших. І своїм оптимізмом заряджають всіх”, – написав у Facebook Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що 12 серпня у залі засідань міської ради Переяслава з нагоди Міжнародного дня молоді нагороджували активних молодих переяславців. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка голови КОВА Руслана Кравченка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.