ЖИТТЯ

Уночі 19 серпня росіяни атакували Україну 11 дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 19 серпня російські війська атакували територію України 11-ма ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО збили усі ворожі БпЛА у Миколаївській, Черкаській, Вінницькій, Київській, Дніпропетровській, Харківській, Сумській та Донецькій областях. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що в регіоні працювали сили ППО, є збиті ворожі цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допустили, постраждалих немає. Падіння уламків фіксують поза межами населених пунктів.

У Дніпровській ОВА повідомили, що цієї ночі оборонці неба збили над областю два БпЛА: розвідувальний та “шахед”. Тривали атаки на Нікопольщину. Ввечері ворог обстріляв з артилерії Покровську громаду, а вночі – Червоногригорівську, на ранок поцілив дронами-камікадзе по Марганецькій. Минулося без загиблих та постраждалих.

У Миколаївській ОВА повідомили, що сили та засоби протиповітряної оборони знищили на Миколаївщині 3 БпЛА типу Shahed.

Нагадаємо, що вночі 18 серпня росіяни атакували Київ балістичними та крилатими ракетами, а також ударними дронами. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору