ЖИТТЯ

У Переяславі продовжили угоди з перевізником, який надає послуги на двох автобусних маршрутах

Продовжили угоди з перевізником на маршрутах №2 та №3. Допоки вони діятимуть?

На засіданні виконкому міськради Переяслава 20 серпня затвердили продовження терміну дії угод від 11.09.2014 р. про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах №2 “Комуна – школа №4” та №3 “Газове господарство – школа №4”. Угоди із ФОП Левченко Т.М., яка надає ці послуги, будуть чинними протягом дії воєнного стану та ще одного року після його завершення. Про це повідомляє Інформатор.

При прийнятті рішення керувались “необхідністю здійснення міських пасажирських перевезень в умовах воєнного стану”.

При обговоренні цього питання член виконкому Анатолій Фесенко поцікавився, чи немає нарікань у пасажирів на цього перевізника. Заступниця міського голови-керуюча справами виконкому Тетяна Гич, яка доповідала з цього питання, запевнила, що скарг немає.

Раніше на такий же термін продовжили договір на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах №1 “Борисівка – автостанція”, №6 “Житловий масив “Лагері” – школа №4″, №7 “Спаська Левада – школа №4”, №9 “Солонці – вул. Петропавлівська”. Укладений він із ТОВ “Мрія” (директорка Ірина Пасічник).

Нагадаємо, що на початку січня 2023 року автобусні маршрути №2 та №3 продовжили до проміжної зупинки “вулиця Ярослава Потапенка”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору