Переяслав Перейти на сайт

“Прийняла у цей світ не одну сотню людських життів”: 18 серпня померла лікарка Катерина Хохлюк із Переяслава

Померла Катерина Хохлюк. У 2000-му її визнавали лікарем року.

18 серпня померла Катерина Семенівна Хохлюк (Бойко) із Переяслава. Їй було 77 років. Про це Інформатору повідомили її рідні.

Катерина Хохлюк з відзнакою закінчила школу в Переяславі, а потім – Київський медичний університет ім. Богомольця. 50 років працювала у Переяслав-Хмельницькій центральній районній лікарні. Обіймала посади завідувачки гінекологічного та полового відділення та районного акушера-гінеколога. Була нагороджена дипломом “Людина року-2000” у номінації “Лікар року”.

“Катерина Семенівна була дуже шанованою і знаною особистістю в Переяславі. Її цінували за щиру душу та мудрість, тисячі жінок зверталися до неї за порадою. Своїми золотими руками вона прийняла в цей світ не одну сотню людських життів”, – зазначили її рідні.

Провести її в останню путь зібралися колишні колеги, друзі та сусіди. Прощальну панахиду провів настоятель Храму св. Володимира отець Іван.

Нагадаємо, що 21 серпня у Переяславі відкрили меморіальну дошку військовому Олександру Чайці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.