ЖИТТЯ

Жителька Переяславщини перейшла за посиланням на ОЛХ і втратила понад 20 тисяч гривень

Як минули 19 і 20 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 19 та 20 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

19 серпня, 12:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що автомобіль Ford Fusion збив літню жінку на велосипеді. У постраждалої травмована нога, її госпіталізували. Правоохоронці зібрали інформацію і склали схему ДТП.

14:28. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП біля магазину АТБ: мотоцикл зіткнувся з автомобілем Subaru. Мотоцикліста госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм коліна, садиною плеча. Зрештою надійшла письмова заява про нерозгляд ситуації.

16:42. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що, продаючи товар на ОЛХ, перейшла за посиланням, яке їй надіслав покупець, після чого з її рахунку зникло 20 тисяч 205 гривень. За цим фактом поліціянти склали протокол за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою).

20 серпня, 12:00. Переяслав. Чоловік поскаржився, що його дружину ображали та нецензурно лаяли двоє відомих йому людей. За цим фактом триває перевірка.

Також дві доби поліція зареєструвала дві смерти (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 17 серпня жителям Переяслава телефонували шахраї. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору