ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: на 54-му кілометрі зіткнулися Renault та Audi, а на Богдана Хмельницького – “Волга” та ВАЗ

У Переяславі сталися дві ДТП. Авто отримали пошкодження.

У середу, 21 серпня, у Переяславі сталися дві ДТП. Ніхто у них не постраждав. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

О 14:04 надійшло повідомлення про те, що на 54-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро зіткнулися автомобілі Renault Megan та Audi. Відомо, що водійка на Renault Megan, виїжджаючи з другорядної дороги, не надала перевагу в русі Audi, що їхав головною дорогою.  Автомобілі отримали механічні пошкодження. Ніхто не постраждав.

За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

 

О 14:26 на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП між автомобілями ГАЗ “Волга” та ВАЗ-2107. Водій “Волги”, здійснюючи обгін, не впевнився у безпечності виконання маневру та зіткнувся з ВАЗ, який в той момент повертав. Автомобілі отримали механічні пошкодження. Ніхто не постраждав.

За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124.

 

Нагадаємо, що 15 серпня у Переяславі також були дві ДТП. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору