ГРОШІ

Із бюджету Переяслава виділили 600 тисяч гривень для двох військових частин

Ще 600 тисяч гривень виділили із бюджету Переяслава на ЗСУ. На які потреби?

На сесії міської ради Переяслава 22 серпня виділили 600 тисяч гривень із бюджету громади на потреби ЗСУ. До міськради щодо цього звернулися дві військові частини, підрозділи однієї з яких обороняють небо у столичному регіоні, а іншої – виконують бойові завдання на Авдіївському напрямку. Про це, доповідаючи з цього питання, сказала заступниця міського голови-керуюча справами виконкому Тетяна Гич, передає Інформатор.

Військовій частині А4056 виділили 100 тисяч гривень на придбання квадрокоптерів, БпЛА, Fpv-дронів. Військовій частині А4118 передбачили 500 тисяч гривень на закупівлю матеріально-технічного оснащення (засоби і майно зв’язку, засоби інженерної служби й засоби та майно автомобільної служби). Передали їх як субвенцію із місцевого до державного бюджету. Зекономили ці кошти за рахунок вільних залишків станом на початок року.

Нагадаємо, що на липневій сесії міської ради Переяслава виділяли гроші на зарплати працівникам, висвітлення діяльності та ремонти. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору