Переяслав Перейти на сайт

“Безлюдна дорога, поле і двоє цуциків, які туляться один до одного”: у Переяславі терміново шукають домівку для покинутих песиків

У полі в Переяславі викинули двох цуциків. Їм терміново потрібна домівка.

Кілька днів тому на практично безлюдній дорозі на вулиці Борисівське поле у Переяславі хтось залишив двох цуцянят віком орієнтовно два місяці. Небайдужі почали підгодовувати їх, а потім сповістили про знайд у ГО “У добрі руки”. Про це Інформатору розповіла його засновниця, депутатка міськради Переяслава Аліна Римар.

“Здавалося б, вже абсолютно звична для нас історія: безлюдна дорога, поле і двоє покинутих цуциків, які тремтять і туляться один до одного. Два абсолютно безневинні створіння сидять там, бо їх, як непотріб, викинула якась скотина (по-іншому не назву, бо вже в печінках сидить ця толерантність)”, – написала у Facebook Аліна Римар.

Додала, що їй зателефонувала жінка, яка представилася Світланою Сергіївною, і розповіла про цих цуциків і про те, що ходить до них кілька разів на день годувати. А також про те, що її донька Лілія, яка має першу групу інвалідності, так само йде в те поле, щоб їх напоїти, щось підстелити, щоб вони не спали на сирій землі.

“Ви просто уявіть (!): жінка, яка спокійно, перебуваючи на пенсії, могла б займатися своїми справами, кілька разів на день долає більше 2-3 км пішки (в одну сторону), щоб погодувати цих бідолах, а її донька, для якої кожен зайвий рух вже сам по собі є неабияким подвигом, теж не може, щоб не провідати малих, бо серце за них болить”, – написала Римар.

Зараз обидва цуцики (хлопчики) й надалі живуть у полі. Забрати їх до пункту перетримки немає можливості, бо там вони без необхідних щеплень можуть захворіти та померти. Тож їм терміново шукають домівку.

Якщо вам приглянулися ці безстрашні красунчики, телефонуйте до Аліни Римар за тел. (093)766-56-02. За необхідності їх привезуть вам прямо додому.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали болючу історію про собаку, яка загинула під колесами автомобіля у Переяславі. Читайте її тут.

Фото та відео: Аліна Римар

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.